10 oktober 2017 - BHV-verlenging (incompany)

Via deze weg wil ik informeren of er bij onze klanten behoefte is aan een herhalingstraining BHV.

Ik ben daarvoor in gesprek geweest met Citaverde Bedrijfsopleidingen en zij bieden een dergelijke training aan. De herhalingstraining zal dan naar alle waarschijnlijkheid (bij voldoende deelnemers) plaatsvinden in november/december 2017.

Elk jaar dient de herhalingstraining BHV gevolgd te worden en in het ene jaar komt ‘Levensreddend Handelen’ aan bod en het andere jaar ‘Brand’.

Afhankelijk van de wens zal gestart worden met 1 van deze 2 onderdelen.

De training wordt in-company aangeboden, dit houdt in dat de training op een van jullie locaties plaats zal (moeten) vinden. Voordeel hiervan is dat het in de regio is en toegespitst op de sector. Waar moet een dergelijke locatie dan minimaal aan voldoen:

  • In verband met een interactief programma is het fijn als er een beamer en scherm/tv aanwezig is.
  • Verder een groot lokaal voor het betreffende aantal deelnemers met voldoende vrije beschikbare ruimte voor de praktijkoefeningen. Dit mag ook eventueel een aparte ruimte zijn!.

De kosten voor herhalingstraining BHV staan in de bijgevoegde foto.

Graag hoor ik per omgaande of er interesse is in deze cursus, daarvoor kunt u telefonische contact opnemen met Monique van den Eijnden op 0493-670111 of stuur me een e-mail!.

NB: bovenstaand item gaat over de herhalingstraining BHV, uiteraard kan er ook een basis BHV geregeld worden. Als u dit wenst, geeft het dan ook aan Monique.