18 april 2017 - Nieuw systeem

Momenteel zijn wij druk bezig met de implementatie van het nieuwe systeem Plan4Flex. Wat betekent dit voor U?

Momenteel nog helemaal niets. Als het implementatieproces is voltooid zullen allereerst wij met het systeem gaan werken om ervoor te zorgen dat alle pijnpunten worden aangepakt. Wel kan het zijn dat we af en toe een beroep op u doen om bepaalde gegevens aan ons door te sturen zoals we afgelopen week hebben gedaan. Gegevens die we nodig hebben voor de inrichting van Plan4Flex.

Afgelopen week hebben we een email gestuurd met de vraag de standaard werktijden door te geven. Het gaat hierbij om de standaard werktijden en pauzes van een werknemer die fulltime werkzaam is. Deze gegevens gaan wij verwerken in Plan4Flex en deze zullen worden verwerkt op de urenformulieren. Maakt u gebruik van een tijdsregistratiesysteem, dan zullen wij kijken of bestanden hiervan rechtstreeks kunnen worden ingelezen. Plan4Flex zal de gewerkte uren analyseren en bepalen wat er conform het voor u geldende cao betaald moet worden. Ook zal Plan4Flex het portaal worden waarin u alle documenten terug kunt vinden, zowel u maar ook de werknemer.

Plan4Flex zal zowel voor u als voor ons vele voordelen hebben. Wij hopen daarom, indien nodig, op uw hulp te kunnen rekenen. Mocht u vragen hebben, kunt u natuurlijk altijd bellen of mailen naar helmi.de.werdt@agrarischwerk.nl.