Nieuws

18 april 2017 - Nieuw systeem

Momenteel zijn wij druk bezig met de implementatie van het nieuwe systeem Plan4Flex. Wat betekent dit voor U?
Lees verder.

18 april 2017 - SAVE THE DATE: Themabijeenkomst DOSSIEROPBOUW & ONTSLAG

Een van uw medewerkers is 15 jaar bij u in dienst, maar voldoet eigenlijk (al langer) niet meer aan uw verwachtingen. En nu wilt u afscheid van hem nemen, alleen heeft u geen idee hoe dit aan te pakken. Wat is daar nu voor nodig, hoe zet u dit op?
Lees verder.

12 april 2017 - Beperking cafetariaregeling uitgesteld tot 1 januari 2018

Anderhalve week geleden informeerden wij u over het mogelijke inperken van de cafetariaregeling per 1 juli aanstaande. Diverse lijntjes hebben wij voor en na het versturen van dit bericht uitgezet om duidelijkheid te krijgen over deze aanpassing.
Lees verder.

7 april 2017 - Duurzame inzetbaarheid: beperking verzuim

Binnen de sector is er een groeiend besef dat preventie meer nodig en mogelijk is. De sector heeft over het algemeen te maken met fysiek zware werkzaamheden, een ouder wordende populatie werknemers, hoge werkdruk en seizoensgebonden piekbelasting. Z.O.N. arbeidsvoorziening streeft ernaar dat iedereen tot aan het bereiken van hun pensioen vitaal, gezond en met plezier aan het werk is. Dit alles heeft te maken met duurzame inzetbaarheid.
Lees verder.

31 maart 2017 - Lage inkomensvoordeel

Het lage-inkomensvoordeel (LIV) is in het leven geroepen om werkgevers te stimuleren werknemers met een laag uurloon in dienst te nemen. Het gaat om een tegemoetkoming in loonkosten voor werkgevers. Het uitgekeerde bedrag kan oplopen tot €2.000,-.
Lees verder.