Maak kennis met Sandra Haspels

Sinds 1 Augustus is Sandra werkzaam bij ons als HR- en Verzuimspecialist en is ze o.a. actief naast Kasia als contactpersoon voor de meldingen van verzuim en herstel van werknemers, is ze contactpersoon voor alle HR gerelateerde vraagstukken (zoals in-, door- en uitstroom van werknemers, functionerings- & beoordelingsgesprekken en scholing) en is ook nog eens casemanager voor het begeleiden van langdurig zieken. Een flink takenpakket dus!

De afgelopen 2,5 jaar heeft Sandra in California doorgebracht waar ze met haar man en 3 kinderen gewoond heeft. Haar man is namens Defensie daar gestationeerd om een Masters-opleiding te volgen. Terugkomen is dan ook even een omschakeling voor het gezin. “De kinderen spreken soms beter Engels dan Nederlands en zullen in het nieuwe schooljaar dan ook even moeten wennen. Maar wij ook, want ons huis in Someren-Heide wordt op dit moment verbouwt en nu wonen we tijdelijk bij mijn moeder op het melkveebedrijf, waar we met z’n 5-en op één kamer slapen!”.

Op 21 juli is het gezin teruggekomen naar Nederland en starten op 1 Augustus is dan wel snel, maar ook heel prettig. In Amerika heeft Sandra veel vrijwilligerswerk gedaan, maar de invulling van een vaste baan is toch wel heel fijn.
De HR ervaring heeft ze vóór haar tijd in het buitenland opgedaan, werkzaam bij Coram International in Geldrop, een bedrijf wat actief is in sanitaire producten. Daar was ze verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding, werving & selectie en de ARBO-zaken binnen het bedrijf.

HR Ervaring

Personeelszaken zijn me niet vreemd, niet alleen door mijn opleiding en ervaring in Geldrop maar ook omdat mijn moeder altijd als HR-medewerker actief geweest is, en aangezien ze nu een melkveebedrijf heeft is de link met de Agrarische sector ook weer heel dichtbij. Dat wij nu bij haar op de boerderij logeren zorgt ervoor dat we veel van de dagelijkse werkzaamheden meekrijgen”.

 

Behalve op dinsdagmiddag, is Sandra elke weekdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Een deel van haar werkzaamheden zal zij echter ook buiten kantoor verrichten. Ze is telefonisch te bereiken op nummer 0493-670111 of per mail op sandra.haspels@agrarischwerk.nl

 

Maak kennis met Sandra Haspels
Website door Trendo