Maak kennis met de afdeling Verloning

Versoepelen, Versimpelen en Verbeteren. Dát zijn de kernwoorden die zorgen voor een verhoging van de servicegraad

De urenregistratie verwerken die via de portal of op een andere manier binnenkomt, het controleren van deze gegevens, aanvullen met bijvoorbeeld vakantie-uren en tijdig de betalingen van het personeel verrichten; het behoort allemaal tot de taken die door de afdeling Verloning worden verzorgd. Maar natuurlijk ook de hieraan voorafgaande activiteiten zoals het samenstellen van diverse soorten arbeidsovereenkomsten (fasecontracten).

Het wezenlijke verschil tussen Agrarisch werk en vergelijkbare bedrijven zit ‘m in de flexibiliteit en het servicegericht werken wat bij Agrarisch Werk aan de basis ligt. Er wordt niet met een standaardproces gewerkt, wat ook vrijwel onmogelijk is omdat maatwerk héél vaak om de hoek komt kijken.  

Ontzorgen is het toverwoord en daarom kunnen alle vragen gewoon aan de afdeling gesteld worden. De hoge mate van serviceverlening is niet alleen richting klanten een pluspunt, maar zorgt ook dat het werk spannend blijft. Op maandag niet weten wat de week gaat brengen doordat er bij onze klanten veel speelt en we veel moeten regelen, houdt het interessant en saai is het dan ook nooit.

Er wordt continu gekeken naar verbeterpunten zoals het werken met de portal, waar klanten gewerkte uren kunnen ingeven. Daardoor besparen we tijd die vervolgens ingezet kan worden om de servicegraad nóg verder te vergroten! Het gebruik van de portal is echter géén voorwaarde, ontzorgen van de klant blijft het hoofddoel

Daar liggen ook de doelstellingen voor de toekomst. Versoepelen, versimpelen en verbeteren zijn de kernwoorden die daarin gehanteerd worden om de dienstbaarheid te vergroten. Zowel de AVG als onze werkwijze hebben onder andere geresulteerd in het gebruiken van een App, die de arbeidsmigranten kunnen gebruiken om zo hun eigen gegevens in te zien. Een dergelijke korte communicatie zorgt dat wij nog meer aandacht kunnen schenken aan onze klanten. Het verder optimaliseren van de werkprocessen en het perfectioneren van de salaris- en tijdregistratieautomatisering heeft dan ook continu onze aandacht. 

Voor vragen aan de afdeling stuur je een mail naar zonverloning@agrarischwerk.nl 

Maak kennis met de afdeling Verloning
Website door Trendo