Z.O.N. Arbeidsvoorziening: naast Payroll ook Uitzenden

Mede door de wijzigingen in de wet, maar met name om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, gaat ZON Arbeidsvoorzieningen haar werkzaamheden uitbreiden. Er zal dan ook steeds meer richting uitzendwerk gekeken gaan worden.

Waar payroll uitgaat van personeel wat door de inlener zélf gezocht is, gaat het werven op uitzendbasis volledig via ons en gaan wij als Z.O.N. op zoek naar de geschikte kandidaat voor de vacature. In beide gevallen komt de werknemer te werken bij Z.O.N. en nemen wij de werkgeverstaken over van de inlener.

Wat wijzigt er dan?
Door deze verandering kan de vraag voor een vacature bij Z.O.N. rechtstreeks ingediend worden. Wij gaan vervolgens aan de slag in ons netwerk om de juiste kandidaat te selecteren en voor te stellen. De inlener kan nog altijd bepalen welke kandidaten hij wel of niet op zijn bedrijf laat werken.

Z.O.N. arbeidsvoorziening zal blijven optreden als werkgever nadat de kandidaat geplaatst is. De wijziging zit daarmee aan de voorzijde, waarbij het zoeken, selecteren en houden van gesprekken met kandidaten voor de inlener zal vervallen, dit wordt door ZON uitgevoerd waarmee je dus veel werk bespaart!

De dienstverlening die we nu als payroll organisatie bij bestaande klanten leveren blijft ongewijzigd.

Mede met deze wijziging zullen we in de toekomst de focus nog meer gaan verleggen op het ontzorgen van onze klanten en verhogen van de service.

Vragen?
Als er vragen zijn ontstaan door deze wijziging of als er vacatures zijn waarvoor we de werving kunnen opstarten, dan horen wij dat graag. Neem hiervoor contact op met Wiljan Beelen via 06-57337466 of via wiljan.beelen@agrarischwerk.nl

 

Z.O.N. Arbeidsvoorziening: naast Payroll ook Uitzenden
Website door Trendo