Heftruckcursus

De Arbowet verplicht het om medewerkers op te leiden voor taken welke hij/zij uitvoert. Dit geldt in het bijzonder voor risicovolle taken zoals het besturen van een heftruck (of gelijkwaardige voertuigen).

Werknemers die dergelijke risicovolle taken uitvoeren dienen hiervoor doelmatig te zijn opgeleid en getraind. Om dit te bereiken is een heftruckcursus met certificaat verplicht.

Vandaar dat er bij voldoende deelnemers op korte termijn opnieuw een heftruckcursus georganiseerd wordt in de Nederlandse, Poolse en Engelse taal. Deze cursus wordt ingepland op een zaterdagochtend op een bedrijfslocatie in Zuid-Oost Brabant.

De kosten voor deze cursus bedragen (incl. examen en erkend certificaat):

  • € 185,00 pp excl. BTW voor deelnemers zonder ervaring
  • € 165,00 pp excl. BTW voor deelnemers met ervaring

De cursus kan doorgaan bij tenminste 8 deelnemers (per taal)


Cursusvergoeding

Z.O.N. arbeidsvoorziening past de cursusvergoeding toe volgens de vergoedingsregels van Colland Arbeidsmarkt. Voorzien de Colland regels niet in een vergoeding (o.a. omdat het een wettelijke cursus betreft), dan draagt ZON 25% bij met een maximum van € 250,00 per cursus.

Indien er interesse is in deze cursus, de hoogte van de cursusvergoeding of als u op zoek bent naar een andere cursus voor uw personeel, stuur dan een e-mail naar Sandra Haspels (sandra.haspels@agrarischwerk.nl)

Heftruckcursus
Website door Trendo