Update teststraat

Sinds eind oktober zijn we in ons hotel in Nederweert arbeidsmigranten gaan testen op Corona die in Nederland aankwamen. Sindsdien hebben we ruim 350 arbeidsmigranten getest en tot op heden hebben we geen enkele positieve test gehad.

We voeren de antigeen sneltest uit omdat we dan sneller een uitslag hebben (de test is uiteraard goedgekeurd door de GGD). De test is ook uitgevoerd bij mensen die al wel positief getest waren door de GGD en daar kwam bij ons ook een positieve test uit.

In het hotel hebben we een ‘vleugel’ apart gehouden om de arbeidsmigranten daar in eerste instantie aan te laten komen en bij een negatieve uitslag gaan ze verder naar hun huisvesting. Daarnaast hebben we een ‘quarantaine huis’ vrijgehouden om arbeidsmigranten bij een positieve test in isolatie te kunnen plaatsen. Dus samen met u proberen we er alles aan te doen om besmettingen bij u op het bedrijf te minimaliseren. We raden u daarom aan om nieuwe arbeidsmigranten of arbeidsmigranten die terug komen in Nederland aan te melden voor deze Corona-testen.

Bij vragen kunt u terecht bij Sandra Haspels.

Update teststraat
Website door Trendo