Flexibel en vast agrarisch werk

Z.O.N. arbeidsvoorziening is een allround personeelsbureau voor zowel uitzenden als payroll. Daarmee verzorgen wij naast verloning indien gewenst ook de werving en selectie, huisvesting en vervoer. Uw personeel is daarbij in dienst van Z.O.N. arbeidsvoorziening en werkzaam bij u. Hierbij gaat het zowel om Nederlandse werknemers als arbeidsmigranten.

Door de werknemers op de loonlijst van Z.O.N. arbeidsvoorziening te zetten, neemt Z.O.N. arbeidsvoorziening de gehele personeels- en loonadministratie uit handen, inclusief het gros van de daarbij behorende administratieve en juridische verplichtingen en risico’s. Denk daarbij aan het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en bijvoorbeeld ontslagprocedures.

U als opdrachtgever blijft de belangrijke kernzaken zelf bepalen, zoals uw wensen en eisen voor een kandidaat werknemer, de mate van functioneren van de betreffende werknemer, eventueel het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere zaken die voor het bedrijf en voor de medewerkers van belang zijn. Er verandert dus niets op de werkvloer. Indien gewenst bieden we de mogelijkheid tot ondersteuning in de HR taken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden hiervoor.

Voor wie is flexibel personeel interessant?

In feite is het werken met flexibel personeel voor iedere organisatie die met personeel werkt interessant vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat je kunt behalen door efficiënter in te kopen. Het maakt daarbij niet uit of het een kortlopend project of een langtermijntraject betreft. 

Agrarisch werk goed geregeld
Scherpe tarieven
Persoonlijke benadering
Kennis van zaken

Kortom

Met Z.O.N. arbeidsvoorziening weet u zeker dat alle benodigde kennis aanwezig is en hoeft u zelf niet op de hoogte te blijven van het grote aantal wetten en regels die met personeel gepaard gaan. Ook beperkt u de personele rompslomp tot het doorgeven van gewerkte uren en het betalen van één inkoopfactuur.

Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbodienst, de verzuimverzekering behoren allen tot het verleden! Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker, waarmee direct een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren is, terwijl er voor uw personeel feitelijk niet veel veranderd.

Website door Trendo