Administratief werk

Uw zaken regelen via Administratiekantoor Wijnen Asten betekent, in tegenstelling tot de Payroll via Z.O.N. Arbeidsvoorziening of LEAN Payrol Service, dat u werkgever blijft, terwijl AWA uw loonadministratie verzorgt.
Denk hierbij aan het berekenen van lonen, het opmaken van contracten, het verzorgen van loonaangiftes voor Belastingdienst, sectorfondsen, pensioenfondsen etc.

Met AWA haalt u expertise en kennis in huis, waardoor u zicht kunt bezighouden met de bedrijfsvoering en geen omkijken heeft naar de administratieve zaken. Tijd bespaar je niet alleen bij uitvoer, maar u verliest geen tijd aan het bijhouden van kennis, wetswijzigingen en CAO's.

Agrarisch werk goed geregeld
Scherpe tarieven
Persoonlijke benadering
Kennis van zaken

De paraplu van Agrarisch werk zorgt ervoor dat AWA altijd kan beschikken over de laatste informatie, via WPD Werving & Selectie kan toepassen en op meerdere vlakken kan proffiteren van collectieve voordelen. Dit maakt het regelen van uw zaken via AWA ook financieel interessant. 

Met meer dan 25 jaar ervaring in administratief werk en loonadministratie, weten wij precies hoe wij onze klanten kunnen ontzorgen en onbekommerd kunnen laten ondernemen.

Website door Trendo