Onze klanten

Onze opdrachtgevers komen uit alle agrarische sectoren (zoals glastuinbouw, paddenstoelenteelt, open teelten, dierhouderij, etc.). In 1992 zijn we gestart met het verlonen van medewerkers in de glastuinbouw. Inmiddels hebben we onze dienstverlening uitgebreid naar het volledig ontzorgen van werkgevers. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor de specifieke bedrijfssituatie.

Momenteel staan er meer dan 2.000 medewerkers op onze payroll. Zo’n 175 bedrijven maken gebruik van de dienstverlening van de bedrijven die vallen onder Agrarisch Werk.

Wat vinden klanten van ons?


“Agrarisch Werk is een betrouwbare, degelijke organisatie. Je weet voor 100% zeker dat alles goed geregeld. Een plus is dat zowel goed zijn voor mij als werkgever, maar ook voor het personeel. Alles qua huisvesting en zo is netjes geregeld. Het is prettig samenwerken met de mensen van Agrarisch Werk. Dit vanwege het persoonlijk contact; ze zijn gemakkelijk aanspreekbaar.”
      Wim Peters, Kwekerij Wim Peters BV en Vivaio Peters BV, Someren


“Zaken doen met Agrarisch Werk betekent voor mij gemak. De medewerkers ontzorgen ons als het gaat om de personeelsadministratie. Ook bij wijzigingen in de wet. Dan nemen ze ons aan het handje, ze informeren ons voor wat het voor ons betekent en waar je op moet letten. Wat daarbij ook helpt is dat ze zelf gesprekspartner voor de sector zijn. Ze kennen de agrarische sector goed en dat is een pre.”
      Sonja van Haandel, pluimveebedrijf Van Haandel VOF, Mariaheide


“Voor mij is het belangrijk dat de zaken goed geregeld zijn. Voor ons en voor het personeel. Dat alles wordt afgedragen en het klopt. Daarvoor ben je bij Agrarisch Werk aan het juiste adres. Het is een betrouwbare, degelijke organisatie.

Ze hebben een gunstig tarief. Bovendien kunnen ze de tarieven verlagen door te werken met het cafetariamodel, dat is mooi meegenomen.”
      Jasper Kanters, Kanters Paddenstoelen BV, Heeswijk-Dinther

“Agrarisch Werk is een betrouwbare, non-nonsens organisatie. Het is een vertrouwde partner die echt met je meedenkt. Heb je vragen, dan weet je bij wie je terecht kunt. De communicatielijnen zijn kort. Agrarisch Werk heeft een scherpe tariefstelling. Bovendien is de organisatie steeds op zoek naar manieren waarop het goedkoper kan, zoals met de cafetariaregeling. Dit is een regeling waar zowel de Poolse medewerker als wij voordeel bij hebben.

De informatiemiddagen die ze geven zijn goed. Bijvoorbeeld over de wet werk & zekerheid. Het hele loonadministratiegebeuren is ingewikkeld en verandert ieder jaar. Het is voor veel bedrijven goed om op te hoogte te zijn, ook al besteed je de personeelsadministratie uit.”
      Heleen Aarts, Geitenfarm De Houtsberg & Bergenweg, Nederweert-Eind