Volledig voorzien

Agrarisch werk is het verzamelgebouiw waar u alle arbeid gerelateerde zaken met een gerust hart kunt uitbgesteden, met een specialisme in Agrarisch Werk.

Deze werkzaamheden worden vervolgens uitgevoerd door:
 

Z.O.N. ARBEIDSVOORZIENING
Z.O.N. arbeidsvoorziening werkt volgens het payroll-principe. Het betreft dus géén werving van personeel (daarvoor moet u bij WPD zijn), maar is puur gericht op de verloning. Uw personeel is daarbij in dienst van Z.O.N. Arbeidsvoorziening en werkzaam bij u. Het gaat hierbij zowel om Nederlandse medewerkers als arbeidsmigranten. 

Z.O.N. arbeidsvoorziening neemt de gehele personeels- en loonadministratie uit handen, inclusief het gros van de daarbij horende administratieve en juridische verplichtingen en risico's. Meer informatie over dit bedrijf/dienstverlening kunt u lezen op de site van Z.O.N. arbeidsvoorziening.


LEAN PAYROL SERVICE

Net als Z.O.N. arbeidsvoorziening werkt ook LEAN Payroll Service volgens het payroll-principe. Het grote verschil tussen beide bedrijven is echter dat LEAN Payroll Service opgericht is om bedrijven te ontzorgen die buiten de agrarische sector werkzaam zijn. Wij zijn hierin ook een complete dienstverlener als het gaat om de gehele personeels- en loonadministratie, inclusief het gros van de daarbij horende administratieve en juridische verplichtingen en risico's. 


AWA

In tegenstelling tot Z.O.N. arbeidsvoorziening en LEAN Payrol service betekent uw zaken regelen via Administratiekantoor Wijnen Asten dat ú werkgever blijft terwijl AWA uw loonadministratie verzorgt. 

Denk hierbij aan het berekenen van lonen, het opmaken van contracten, het verzorgen van loonaangiftes voor Belastingdienst, sectorfondsen, pensioenfondsen etc.


WPD WERK & ADVIES 

Voor het uitbesteden van het complete pakket van HR moet u bij WPD Werk & Advies zijn. Wij ondersteunen  werkgevers bij de instroom (werving & selectie), doorstroom (als ondersteuning en begeleiding in personeelsbeleid) en uitstroom (zoals ontslagzaken) van personeelIn dit proces kan het erg tijdrovend zijn om de juridische en administratieve zaken uit te zoeken, onze professionals werken hier dagelijks mee en daarmee bespaart u zowel tijd als kosten.  

Meer informatie over dit bedrijf/deze dienstverlening kunt u lezen op de site van WPD Werk & Advies.


WILT U GEEN ENKEL OMKIJKEN HEBBEN IN HET ZOEKEN NAAR WERKNEMERS EN IN DE ADMINISTRATIEVE ZAKEN DIE DAARBIJ OM DE HOEK KOMEN KIJKEN, DAN KUNT U DIT VOLLEDIG UITBESTEDEN BIJ AGRARISCH WERK.