Werkwijze

Agrarisch Werk is de paraplu van een aantal bedrijven met elk haar eigen specialisme waarmee we voor al uw arbeidsvraagstukken een passende oplossing weten te bieden; Ontzorgend en Vertrouwd

Werken met personeel zonder gedoe, dat is wat zakendoen met Agrarisch Werk u oplevert.
We ontzorgen u als werkgever en zoeken naar de beste oplossing voor uw bedrijfssituatie. Dus een oplossing die: 

  • aansluit bij de belangen van zowel werkgever als medewerker 
  • past bij de huidige en toekomstige situatie op uw bedrijf en in uw sector 
  • afgestemd is op de steeds veranderende wet- en regelgeving 

Scherpe tarieven
Agrarisch Werk hanteert scherpe tarieven door binnen de mogelijkheden van wet- en regelgeving steeds naar manieren te zoeken om financieel nog gunstiger uit de bus te komen. Concreet voorbeeld hiervan: Z.O.N. arbeidsvoorziening werkt volgens een cafetariamodel, waarbij het pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden per medewerker op maat afgestemd kan worden. Van het financieel voordeel wat daarbij om de hoek komt, profiteren onze klanten weer.

Zoals zij ook profiteren van zaken als Lage inkomensvoordeel en Subsidie praktijkleren, maar ook van loonkosten voordelen of premie kortingen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw situatie. 

Persoonlijke benadering
Wat uw arbeidsvraagstuk ook is, we hebben de juiste persoon in huis die met u meedenkt en gemakkelijk aanspreekbaar is. De bedrijven die gebundeld zijn onder ‘Agrarisch Werk’ zitten in één pand, zodat we korte lijnen in onze dienstverlening kunnen waarborgen. Wij bellen of mailen niet onderling, maar lopen gewoon even naar de persoon toe, praat toch wat gemakkelijker! U kunt dan ook voor alle vragen gemakkelijk bij ons terecht; voor elke uitdaging weten wij wel weer een oplossing te vinden! 

Agrarisch werk goed geregeld
Scherpe tarieven
Persoonlijke benadering
Kennis van zaken
Website door Trendo