Over ons

Agrarisch werk is het verzamelgebouw waar u alle arbeid gerelateerde zaken met een gerust hart kunt uitbesteden, met een specialisme in Agrarisch Werk.

Kundig en Betrokken
Sinds 1992 zijn we actief met administratieve werkzaamheden in de glastuinbouw en in de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de overige agrarische sectoren, zoals de dierhouderij, paddenstoelenteelt, open teelten etc.

En dan niet alleen met het verlonen van medewerkers; onze proactieve betrokkenheid gaat namelijk een stap verder! Via onze onderliggende bedrijven treden we op als belangenbehartiger in allerlei zaken. Denk hierbij aan lidmaatschap van de werkgroep huisvesting van SRE, overleg met gemeentes, raadsfracties, scholing van medewerkers, etc. Daarnaast onderhouden we goede contacten met werkgevers- en werknemersorganisaties, lokale, provinciale en landelijke overheid, uitvoeringsinstellingen en de Belastingdienst. 

Certificeringen
Wij beweren niet alleen betrouwbaar te zijn, maar kunnen dat middels onze certificeringen ook hardmaken: 

NEN 4400-1 via Stichting Normering Arbeid (Dé Norm voor betrouwbaarheid) 
Z.O.N. arbeidsvoorziening is NEN 4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk behoedt opdrachtgevers voor de gevolgen van aansprakelijkheid voor niet afgedragen belastingen en voor hoge boetes voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland te werken.
Om de meest actuele ‘Verklaring van Registratie’ in te zien klik hier

Agrarisch werk goed geregeld
Scherpe tarieven
Persoonlijke benadering
Kennis van zaken

Stichting Normering Flexwonen 
Z.O.N. arbeidsvoorziening is gecertificeerd door Stichting Normering Flexwonen (SNF).

Deze certificering is bedoeld om omwonenden, brandweer, controlerende instellingen én uitzendkrachten in één oogopslag duidelijk te maken dat de uitzendonderneming goed en verantwoord omgaat met de huisvesting en dat de huisvestingslocatie aan alle gestelde eisen voldoet.
Om de meest actuele ‘Verklaring van Registratie’, in te zien klik hier
 
Fair Produce 
Nederlandse champignons met het keurmerk Fair Produce komen van bedrijven waar de medewerkers fair worden behandeld en beloond. Hierbij laten we zien dat we eerlijk werkgeverschap niet alleen waarderen, maar ook kunnen garanderen!

Maak kennis met...

Maak kennis met Bart Wijnen

Elk schip heeft een kapitein nodig. Iemand die de juiste koers bepaald en de juiste beslissingen op het juiste moment weet te nemen. Daarnaast is kennis van de sector hierin een hele belangrijke pre. Voor Agrarisch Werk is Bart die kapitein.

Maak kennis met onze Poolse begeleiders

 “Ja, wat doen wij allemaal…” begint Ela, “dat is heel breed en we zeggen eigenlijk nooit dat iets niet kan”. Oftewel: vragen over huisvesting, begeleiding bij zwangerschap of vragen over kinderopvang, vragen over verzekeringen, het is allemaal al eens voorbij gekomen en dan wordt, samen met de arbeidsmigranten, gekeken wat er moet gebeuren en hoe dit het beste opgepakt kan worden.

Maak kennis met de afdeling Werving en Selectie

Nieuwe mensen binnenhalen; daar wil je zelf eigenlijk niet mee bezig zijn, want je hebt het al druk genoeg. Als mensen zichzelf komen melden is het geen probleem maar actief op zoek gaan wel.

Maak kennis met de afdeling Verzuimbegeleiding

Waar gewerkt wordt, worden mensen ziek. Dat kan kort zijn door een griepje maar dat kan ook langdurig door een blessure of andere lichamelijke klachten. En als werknemers ziek worden dan komt onze afdeling Verzuimbegeleiding in actie.

Maak kennis met de afdeling Huisvesting

"Wij worden vanuit Polen gebeld dat er op een bepaalde datum een kamer vrij is, dat weten ze niet van ons. Dan doe je toch iets goed volgens mij" 

Maak kennis met de afdeling Financiële Administratie

Een goede payroll organisatie kan niet zonder een passende financiële administratie; het sturen van facturen, voldoen van betalingen maar vooral ook de meer-jarenvisie worden door Karel en Evert opgepakt. 

Maak kennis met de afdeling Verloning

Versoepelen, Versimpelen en Verbeteren. Dát zijn de kernwoorden die zorgen voor een verhoging van de servicegraad

Website door Trendo